Termeni & Conditii 2017-07-25T13:57:53+00:00

1. Termeni legali

1. Definitii pentru scopul acestor termeni si conditii:

1.1 Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator.

1.2 Atacuri de tip “refuzul serviciului” (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server.

1.3 Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de AdProduction si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site.

1.4 Marci se refera la faptul ca denumirea “Red Spot Media”, oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Red Spot Media sau ale oricaror companii asociate.

1.5 Red Spot Media se refera la S.C. Red Spot Media S.R.L.

2. Obligatiile Red Spot Media

2.1 Red Spot Media si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Red Spot Media, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. Red Spot Media si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b) eventualele defecte vor fi corectate
c) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

2.2 in nici o circumstanta Red Spot Media nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

2.3 Raspunderea Red Spot Media (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de EUR.

3. Utilizare Improprie si Raspunderi

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii Red Spot Media pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.2 Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Red Spot Media in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Red Spot Media si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de AdProduction ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului.

4. Securitate

4.1 Clientul ia la cunostinta ca Red Spot Media nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

4.2 Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Red Spot Media va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

5. Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

5.1 Serviciul poate fi folosit de catre Client pentru a afla diferite informatii afisate de catre Red Spot Media pe Web, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Clientul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Clientul accepta starea de fapt ca Red Spot Media nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

5.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Clientului si nu implica sprijinirea de catre Red Spot Media a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Clientul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

5.3 Red Spot Media nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte Romaniei. Daca Clientul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Red Spot Media nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

6. Informatii personale

6.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Red Spot Media are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

a) pentru utilizarea acestor date de catre Red Spot Media in scopuri de vanzari si marketing;

b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

c) Red Spot Mediapoate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Red Spot Media, ar putea prezenta interes pentru client;

6.2 Scopurile in care Red Spot Media poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg in Reguli de confidentialitate.

7. Generalitati

7.1 Modificari ale acestor termeni si conditii – Red Spot Media poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Clientului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

7.2 Forta Majora – AdProduction nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Red Spot Media nu este responsabila.

7.3 Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Red Spot Media. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Red Spot Media nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

7.4 Confidentialitate – Red Spot Media nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. Red Spot Media nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal. Daca clientul utilizeaza anumite tipuri de telefoane mobile, informatia prin care Red Spot Media identifica numarul de apel al Clientului va fi transmisa prin Internet. Acest lucru se va intampla chiar daca Clientul a anulat functia “Afiseaza numarul apelantului” de pe mobilul propriu.

8. Acceptarea termenilor

Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditiiClientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Red Spot Media poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre (de exemplu: cat de mult cheltuiti cu produsele si serviciile noastre si informatii ce rezulta în urma vizitarii site-urilor noastre), si orice alt fel de informatie în legatura cu modul în care utilizati produsele si serviciile noastre.

1. În ce fel poate utiliza Red Spot Media aceste informatii personale?

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor Red Spot Media, cum ar fi:

1.1 procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
1.2 efectuarea verificarii creditului si a cheltuielilor (în afara de cazul în care exista o întelegere prealabila în acest sens);
1.3 oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
1.4 facturare;
1.6 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;
1.7 realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Red Spot Media si ale distribuitorilor sai;
1.8 contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legatura cu oferte de produse si servicii ale Red Spot Media si ale distribuitorilor nostri sau în legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru tine (în afara de cazul în care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat în acest sens);
1.9 înregistrarea informatiilor despre dumneavoastra în vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le ai în legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

2. Distribuirea informatiilor despre dumneavoastra

2.1 Red Spot Media are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre Distribuitorii sai, care pot folosi informatia în aceleasi scopuri ca si Red Spot Media.
2.2 Red Spot Media are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre tine catre terti în urmatoarele cazuri:
2.2.1 acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi dealerii sau furnizorii nostri;
2.2.2 agentiilor de urmarire a creditelor (în afara de cazul în care avem o altfel de întelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre tine cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor care au datorii;
2.2.3 daca altcineva va plateste factura, ca de exemplu angajatorul dumneavoastra, acelei persoane;
2.2.5 tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce v-ar putea interesa.

3. Transfer de informatii în afara Romaniei

Daca doriti sa folositi produsele si serviciile noastre in strainatate, informatiile despre tine pot fi transferate in acea tara. Site-urile noastre s-ar putea de asemenea sa se gaseasca pe servere din afara tarii. Va avertizam ca protectia datelor prin legile altor tari decat Romania ar putea fi mai putin cuprinzatoare decat legislatia acestei tari.

0721 380 080